Ohita valikko

Mela-turvaa 50 vuotta -juhlavideo

Suomen hyvinvoinnin juuret ovat pelloissa, metsissä ja vesistöissä sekä juurevissa työtä pelkäämättömissä ihmisissä. Hyvinvointivaltiomme vahvuus on, että kaikki työtä tekevät ovat ansiosidonnaisen sosiaaliturvan piirissä. Siinä, missä alkutuotannon tekijät luovat vahvat juuret yhteiskunnallemme, tieteen ja taiteen apurahansaajat antavat sille siivet, jotka kantavat pitkälle tulevaisuuteen.

Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela on toimeenpannut maaseudun yrittäjien eläketurvaa jo lähes 50 vuoden ajan. Mela perustettiin 6.8.1969 ja maatalousyrittäjien eläkelaki astui voimaan 1.1.1970. Tänä päivänä Mela-turvan piiriin kuuluu metsänomistajien, maatalousyrittäjien, kalastajien ja poronhoitajien lisäksi myös tieteen ja taiteen apurahansaajia.

Julkaisemallamme juhlavideolla asiakkaamme kertovat avoimesti työstään, haaveistaan, iloistaan ja myös kipukohdistaan.

– Haastatteluissa kuvastuu syvä maausko ja ylpeys omasta työstä, jotka kantavat yli sukupolvien ja auttavat jaksamaan arjen haasteet. Näistä ihmisistä ja heidän työstään saamme kaikki olla ylpeitä ja kiitollisia!, summaa Melan toimitusjohtaja Päivi Huotari.

Me melalaiset haluamme huolehtia asiantuntevasti ja suurella sydämellä asiakkaidemme Mela-turvasta elämän eri vaiheissa – nyt ja tulevaisuudessa.

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö