Ohita valikko

Mela on jälleen yksi innostavimmista työpaikoista

Melassa on tehty pitkäjänteistä työtä henkilöstön hyvinvoinnin eteen. Työ kantaa hedelmää, sillä Melalle on jälleen myönnetty Innostavimmat työpaikat -tunnus, ja tällä kertaa huimasti parantunein pistein!

Tunnus perustuu Melassa tehtyyn henkilöstötutkimukseen. Sekä kokonaistulos, että kaikki mitatut osa-alueet – sitoutuminen, johtaminen, suorituskyky ja omistautuneisuus – ovat Melassa selvästi ulkoisen vertailuaineiston yläpuolella. Kaikissa näissä on tapahtunut selvää nousua verrattuna edelliseen tutkimukseen. Kokonaistuloksen kertova PeoplePower-indeksi nousi yli kuusi pistettä edellisestä kerrasta, mikä on erittäin merkittävä muutos.

– On ilo saada näin hienot tulokset. Melassa on tehty paljon töitä henkilöstön hyvinvoinnin eteen ja se todella näkyy tutkimustuloksissa. Kiitos kaikille melalaisille yhteisistä ponnisteluista, olemme tehneet tämän yhdessä! iloitsee Heli Backman, Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melan toimitusjohtaja.

Melan vahvuuksia ovat erityisesti hyvien edellytysten luominen henkilöstön työhyvinvoinnille, työntekijöiden reilu ja tasapuolinen kohtelu sekä oikeudenmukainen palkitseminen työsuorituksista. Tutkimuksen vastausprosentti oli 90,0 %, mikä kertoo siitä, että Melassa henkilöstö haluaa vaikuttaa.

Vahvimmin Mela pärjäsi johtamiseen liittyvissä kysymyksissä. Tähän vaikuttivat Melassa eniten luottamus johdon kykyyn tehdä Melan kannalta oikeita päätöksiä sekä oikeudenmukainen palkitseminen. Eniten nousua on ollut suorituskyvyssä, jossa etenkin työssä tarvittavien tietojen helppo saatavuus ja asianmukaiset työvälineet ovat nostaneet tulosta. Mela sai tutkimuksessa luokituksen AA+, jonka saavuttaa tutkimuksen toteuttaneen Eezy Flow’n mukaan 15 prosenttia yrityksistä.

– Olemme innostavimpien työpaikkojen joukossa huippujen seurassa. Voimme olla tästä iloisia ja ylpeitä. Työ henkilöstömme eteen ei suinkaan lopu tähän, vaan työhyvinvointi on vahvasti mukana tulevalla strategiakaudellamme. Me uskomme, että hyvinvoiva työntekijä tuottaa parhaan arvon myös asiakkaillemme, Heli Backman summaa.

Suomen innostavimmat työpaikat -logo.

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö