Ohita valikko

Mela hakee talousjohtajaa

Maatalousyrittäjien eläkelaitos Mela hakee talousjohtajaa.

Talousjohtajan vastuualueena on Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melan sijoitustoiminta ja talouspalvelut. Talousjohtaja toimii toimitusjohtajan alaisuudessa ja osallistuu Melan kehittämiseen johtoryhmän jäsenenä. Lisäksi hän toimii Melan edustajana alan työryhmissä ja sidosryhmäyhteistyössä.

Talousjohtajan alaisuudessa työskentelee Melan talousyksikkö, jonka tehtävänä on hoitaa taloushallintoa ja vakuutusmaksulaskutusta sekä tuottaa sisäisiä palveluita.

Me Melassa tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn työntekijöitään arvostavassa ja innostavassa työyhteisössä. Työntekijöiden työhyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitämiseen panostetaan monipuolisesti. Mela on saanut Suomen innostavimmat työpaikat- ja Perheystävällinen työpaikka -tunnukset.

Kiinnostuitko tehtävästä? Lue hakuilmoitus kokonaisuudessaan sivulta Avoimet työpaikat ja lähetä hakemuksesi viimeistään torstaina 4.4.2024. Hakemuksia käsitellään myös hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunter Atte Andersson, atte.andersson(at)inhunt.fi, 044 975 5602 ja Senior Headhunter Tuuli Paasilehto, tuuli.paasilehto(at)inhunt.fi, 040 631 8777.

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö