Ohita valikko

Avoin työpaikka: henkilöstöpäällikkö

Etsimme henkilöstöpäällikköä vastaamaan Melan henkilöstöasioista. Henkilöstöpäällikkönä toimit Melan toimitusjohtajan alaisuudessa raportoiden hänelle.

Melan henkilöstö- ja viestintäyksikkö vastaa henkilöstöhallinnosta, palkkahallinnosta ja henkilöstön kehittämisestä sekä Melan ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä. Henkilöstö- ja viestintäyksikössä työskentelee yhteensä kuusi henkilöä ja henkilöstöasioissa päällikköä avustaa HR-asiantuntija.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja merkityksellisen työn työntekijöitään arvostavassa ja innostavassa työyhteisössä, jossa panostetaan työntekijöiden työhyvinvointiin ja työkyvyn ylläpitämiseen monipuolisesti. Mela on saanut Suomen innostavimmat työpaikat- ja Perheystävällinen työpaikka -tunnukset. Henkilöstön työntekijäkokemusta kehitetään systemaattisesti. Henkilöstö myös osallistuu aktiivisesti toiminnan ja työolosuhteiden kehittämiseen. Melassa saat työhösi hyvän perehdytyksen, uudenaikaiset työtilat Espoon Tapiolassa sekä joustavat työajat.

Kiinnostuitko? Hae viimeistään 1.10.

Tutustu tehtävään tarkemmin ja katso ohjeet hakemiseen sivulta Avoimet työpaikat. Hakuaika päättyy sunnuntaina 1.10.2023. Hakemuksia käsitellään myös hakuajan kuluessa.

Lisätietoja tehtävästä antavat InHunt Groupin Senior Headhunter Atte Andersson: atte.andersson(at)inhunt.fi, 044 975 5602 ja Senior Headhunter Tomi Sohlman: tomi.sohlman(at)inhunt.fi, 040 775 7633.

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö