Ohita valikko

Asiointipalveluun ja Lomitusnettiin kirjaudutaan Suomi.fi-tunnistautumisella

Olemme siirtyneet asiointipalvelussamme ja Lomitusnetissä Suomi.fi-tunnistuspalvelun käyttöön. Suomi.fi-tunnistus mahdollistaa sähköisen tunnistautumisen turvallisesti ja se on käytössä julkishallinnon asiointipalveluissa.

Asiointipalvelun ja Lomitusnetin käyttö säilyy ennallaan, mutta kirjauduttaessa palveluihin tunnistautumisen valintanäkymä on erilainen kuin ennen.

Voit kirjautua asiointipalveluun ja Lomitusnettiin henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.

Kun asiakas on tunnistautunut Suomi.fi-tunnistuspalvelun kautta, sama kirjautuminen pysyy voimassa myös muissa samaa tunnistautumispalvelua käyttävissä asiointipalveluissa. Jos siis tunnistaudut Melan asiointipalveluun, pääset samalla tunnistautumisella hoitamaan asioitasi myös esimerkiksi Kelan asiointipalveluihin.

Palveluissa saattaa esiintyä häiriöitä

Muutoksen myötä asiointipalvelussa ja Lomitusnetissä saattaa vielä esiintyä joitakin häiriöitä ja kaikki linkit eivät välttämättä toimi. Selvitämme asiaa ja pyrimme korjaamaan viat mahdollisimman pian.

Pahoittelemme mahdollisista häiriöistä aiheutuvaa haittaa.

Lisätietoa Suomi.fi-tunnistautumisesta

Ohita sosiaalisen median syöte

Tästä puhutaan nyt @Melaviestinta

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö