Ohita valikko

Kilpailu tai arvonta ja henkilötietojen käsittely

EU:n tietosuoja-asetus edellyttää, että saat tiedon siitä, miten henkilötietojasi käsitellään Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melassa, kun osallistut kilpailuun tai arvontaan.

Miksi ja millä perusteella henkilötietojasi käsitellään Melassa?

Henkilötietojasi käsitellään Melan järjestämän kilpailun tai arvonnan toteuttamiseksi. Mela ei voi tarvittaessa ottaa sinuun yhteyttä eikä toimittaa sinulle mahdollista palkintoa ilman henkilötietojasi.

Ilmoittautumalla kilpailuun tai arvontaan suostut siihen, että Mela käsittelee antamiasi henkilötietoja kilpailuun tai arvontaan liittyvien toimenpiteiden toteuttamiseksi.

Mela käsittelee henkilötietojasi antamasi suostumuksen perusteella ja vain niihin tarkoituksiin, jotka ilmenevät kilpailun tai arvonnan säännöistä. Voit halutessasi myöhemmin peruuttaa suostumuksesi ilmoittamalla siitä Melalle.

Kilpailuun tai arvontaan ilmoittautumisen yhteydessä antamiasi tietoja ei käytetä Melassa muihin tarkoituksiin.

Melan oikeus hankkia ja luovuttaa henkilötietojasi

Mela ei kilpailuun tai arvontaan liittyen hanki sinua koskevia tietoja muilta eikä myöskään luovuta tietojasi muille. Kilpailu tai arvontalomakkeella antamiasi henkilötietoja käsitellään vain Melassa.

Sinulla on oikeus tarkistaa tietosi

Sinulla on oikeus saada tietää, mitä tietoja sinusta on tallennettu Melan rekistereihin. Voit saada jäljennöksen henkilötiedoistasi.

Voit pyytää epätarkkojen ja virheellisten henkilötietojen oikaisemista. Voit myös täydentää puutteellisia henkilötietojasi, jos sillä on henkilötietojen käsittelytarkoituksen kannalta merkitystä.

Muita henkilötietojen käsittelyyn liittyviä oikeuksia

Voit pyytää, että sinua koskevat tiedot poistetaan Melan rekistereistä. Lisäksi voit pyytää Melaa rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, jos ne ovat mielestäsi virheellisiä tai niitä käsitellään lainvastaisesti. Tällöin Mela voi käsitellä tietojasi vain sinun suostumuksellasi, tai tietosuoja-asetuksen erityisesti mainitsemiin tarkoituksiin.

Henkilötietoja koskevat pyynnöt ja valitusoikeus

Henkilötietoja koskevan pyynnön tekeminen ja vastauksen saaminen on yleensä maksutonta. Jos Mela ei toteuta pyyntösi perusteella henkilötietojasi koskevia toimenpiteitä, saat ilmoituksen asiasta viimeistään kuukauden kuluessa. Jos pyyntöäsi ei voida toteuttaa, Mela kertoo syyn.

Jos olet tyytymätön Melan ratkaisuun henkilötietojasi koskevassa asiassa tai jos katsot, että Mela ei noudata EU:n tietosuoja-asetusta sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä, sinulla on oikeus valittaa asiasta tietosuojavaltuutetulle.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Kilpailuun tai arvontaan ilmoittautumisen yhteydessä antamiasi tietoja säilytetään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti niin kauan kuin on tarpeen tietojen käsittelyn tarkoitusten toteuttamista varten. Henkilötietojasi säilytetään siihen saakka, kunnes kaikki palkinnot on jaettu. Tietoja säilytetään enintään 3 kuukauden ajan niiden keräämisestä.

Rekisterinpitäjä

Mela on kilpailuun tai arvontaan ilmoittautumisen yhteydessä kerättyjen tietojen rekisterinpitäjä.

Melan tietosuojavastaavan yhteystiedot

Lähetä suojattua sähköpostia Melan internetsivujen kautta. Voit myös soittaa Melan vaihteeseen 029 435 11.

Lisätietoja tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä Melassa

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö