100 tarinaa suomalaisesta työstä

Me Melassa haluamme yhdessä kanssasi juhlistaa 100-vuotiasta Suomea. Haluamme nostaa esiin alkutuotannon juurevan joukon sekä tieteen ja taiteen tekijöiden arvokkaan työn. Lähdethän mukaan, onnitellaan yhdessä 100-vuotiasta Suomea!

Itsenäistä Suomea on rakennettu ja kehitetty maa- ja metsätaloudesta ponnistaen. Alkutuotannossa työskentelevät ovat kantaneet kortensa kekoon maamme puolesta. Yhdessä on tehty, kasvettu ja kehitytty. Tieteen ja taiteen apurahansaajat vahvistavat suomalaista identiteettiämme. Tieteentekijät vievät Suomea eteenpäin. Taide ruokkii sieluamme ja tukee hyvinvointiamme.

Hankkeellamme osoitamme arvostustamme alkutuotannon juurevalle joukolle sekä tieteen ja taiteen tekijöille. Teitä tekijöitä ja osaajia tarvitaan, jotta yhteiskuntamme kehittyy edelleen ja identiteettimme vahvistuu.


Jaa tarinasi arvokkaasta työstä
Haastamme sinut jakamaan oman tarinasi arvokkaasta ja tärkeästä työstä. Yhdessä voimme toinen toisillemme osoittaa, että arvostamme ja kunnioitamme sekä toisiamme että työtämme. Ammattiylpeys luo hyvinvointia ja parantaa tuloksellisuutta. Ajatusten vaihtaminen ja tarinoiden jakaminen yhdessä lisää yhteisöllisyyttä ja tukee jaksamista vaikeinakin aikoina.

Kerro meille, mikä sinua maatalousyrittäjänä, poronhoitajana, kalastajana, metsänomistajana, tieteen tai taiteen apurahansaajana innostaa tekemään työtäsi? Mikä työssäsi on parasta? Miksi työsi on tärkeää?

Kerro tarinasi meille vastaamalla kyselyyn. Arvomme yhteystietonsa jättäneiden osallistujien kesken kaksi Applen iPad-tablettia (Apple iPad 32 Gb Wi-Fi + Cellular).

Linkki kyselyyn

Jaamme tarinoitanne näillä sivuilla ja somessa (#100työtä) kerran kuussa. Hanke huipentuu joulukuussa tarinoiden yhteisjulkaisuun nettisivuillamme ja Maaseudun Tulevaisuudessa.

Suomi 100
100 tarinaa suomalaisesta työstä on osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlaohjelmaa. Satavuotiasta Suomea juhlistetaan vuonna 2017 monipuolisella ohjelmalla. Pääset tutustumaan juhlavuoden mielenkiintoisiin hankkeisiin ja niiden tuottamiin tapahtumiin valtakunnallisella Suomi 100 -sivustolla.

 

Päivitetty 15.05.2017