Ohita valikko

Tempaavia tarinoita lomituksesta -kampanja ja henkilötietojen käsittely

EU:n tietosuoja-asetus edellyttää, että saat tiedon siitä, miten henkilötietojasi käsitellään Maatalousyrittäjien eläkelaitos Melassa, kun osallistut Tempaavia tarinoita lomituksesta -kampanjaan.

Miksi, mihin tarkoitukseen ja millä perusteella henkilötietojasi käsitellään Melassa?

Henkilötietojasi tarvitaan Melan järjestämän kampanjan toteuttamiseksi. Mela tarvitsee henkilötietojasi voidakseen ilmoittaa nimesi, jos sinun lähettämäsi tarina julkaistaan Melan nettisivuilla, Melan somessa tai myöhemmin julkaistavassa kirjallisessa julkaisussa. Mela tarvitsee yhteystietosi siksi, jos Mela tarinasi julkaistuaan lähettää sinulle yllätyspalkinnon.

Kun lähetät tarinan Tempaavia tarinoita lomituksesta -kampanjan ilmoittautumislomakkeella ja täytät omat henkilötietosi lomakkeeseen, suostut siihen, että Mela käsittelee niitä kampanjaan liittyvien edellä mainittujen toimenpiteiden toteuttamiseksi. Voit halutessasi kieltää Melaa julkaisemasta nimeäsi ilmoittamalla siitä Melan lomituspalvelut-yksikölle. Jos ilmoittamassasi tarinassa käy ilmi kolmannen osapuolen henkilötietoja, Mela säilyttää itselleen oikeuden muokata tietoja siten, että henkilö ei ole tunnistettavissa.

Mela käsittelee henkilötietojasi antamasi suostumuksen perusteella ja vain niihin tarkoituksiin, jotka todetaan edellä. Voit halutessasi myöhemmin peruuttaa edellä tarkoitetun suostumuksen ilmoittamalla siitä kirjallisesti Melan lomituspalvelut-yksikölle lomitus(at)mela.fi.

Käsiteltävät henkilötiedot

Mela käsittelee kampanjaan liittyen seuraavia sinua koskevia tietoja: nimimerkki, nimi, osoite, postinumero, postitoimipaikka, puhelinnumero, sähköpostiosoite.

Melan oikeus hankkia ja luovuttaa henkilötietojasi

Mela ei kampanjaan liittyen hanki sinua koskevia tietoja muilta eikä myöskään ilman suostumustasi luovuta henkilötietojasi muille. Tempaavia tarinoita lomituksesta -kampanjan ilmoittautumislomakkeella antamiasi henkilötietoja käsitellään vain Melassa.

Voit halutessasi myöhemmin peruuttaa suostumuksesi nimesi ilmoittamiseen ilmoittamalla siitä kirjallisesti Melan lomituspalvelut-yksikölle.

Sinulla on oikeus tarkistaa tietosi

Sinulla on oikeus saada tietää, mitä tietoja sinusta on tallennettu Melan rekistereihin. Voit saada jäljennöksen henkilötiedoistasi. Voit pyytää epätarkkojen ja virheellisten henkilötietojen oikaisemista. Voit myös täydentää puutteellisia henkilötietojasi, jos sillä on henkilötietojen käsittelytarkoituksen kannalta merkitystä.

Muita henkilötietojen käsittelyyn liittyviä oikeuksia

Voit pyytää, että sinua koskevat tiedot poistetaan Melan rekistereistä. Lisäksi voit pyytää Melaa rajoittamaan henkilötietojesi käsittelyä, jos ne ovat mielestäsi virheellisiä tai niitä käsitellään lainvastaisesti. Tällöin Mela voi käsitellä tietojasi vain sinun suostumuksellasi, tai tietosuoja-asetuksen erityisesti mainitsemiin tarkoituksiin.

Henkilötietoja koskevat pyynnöt ja valitusoikeus

Henkilötietoja koskevan pyynnön tekeminen ja vastauksen saaminen on yleensä maksutonta. Jos Mela ei toteuta pyyntösi perusteella henkilötietojasi koskevia toimenpiteitä, saat ilmoituksen asiasta viimeistään kuukauden kuluessa. Jos pyyntöäsi ei voida toteuttaa, Mela kertoo syyn. Jos olet tyytymätön Melan ratkaisuun henkilötietojasi koskevassa asiassa tai jos katsot, että Mela ei noudata EU:n tietosuoja-asetusta sinua koskevien henkilötietojen käsittelyssä, sinulla on oikeus valittaa asiasta tietosuojavaltuutetulle.

Henkilötietojesi säilyttäminen

Tempaavia tarinoita lomituksesta -kampanjan ilmoittautumislomakkeella kerättyjä henkilötietojasi säilytetään EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti niin kauan kuin on tarpeen tietojen käsittelyn tarkoitusten toteuttamista varten. Henkilötietojasi säilytetään vuoden 2024 loppuun saakka.

Rekisterinpitäjä

Mela on Tempaavia tarinoita lomituksesta -kampanjan ilmoittautumislomakkeella kerättyjen tietojen rekisterinpitäjä.

Melan tietosuojavastaavan yhteystiedot

Lähetä suojattua sähköpostia Melan internetsivujen kautta. Voit myös soittaa Melan vaihteeseen 029 435 11.

Lue lisää tietosuojasta ja henkilötietojen käsittelystä Melassa

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö