Kysy tai anna palautetta
Voit lähettää Melaan palautetta ilmoittamalla nimesi ja osoitteesi tai puhelinnumerosi. Silloin voimme myös vastata palautteeseen. Voit antaa palautteesi myös nimettömänä.

Jos kysymys koskee henkilökohtaista tilannettasi, asian selvittämistä helpottaa, jos ilmoitat myös henkilötunnuksesi Viesti-kentässä. Voit ilmoittaa henkilötunnuksesi, sillä tietoliikenneyhteys Melaan on suojattu.

Liitetiedostot suojatulla sähköpostilla
Jos haluat lähettää liitetiedostoja, käytä suojattua sähköpostipalvelua. Voit lähettää viestisi aiheen mukaiseen yhteispostilaatikkoon tai henkilökohtaiseen sähköpostiin (etunimi.sukunimi(at)mela.fi). 

Työeläkekortti
Jos haluat tilata uuden työeläkekortin, mene kohtaan Asiani koskee ja Valitse aihe. Voit kirjoittaa tilauksesi myös kohtaan Viesti. Ilmoita myös henkilötunnuksesi.

MATA-vakuutustodistus
Jos haluat tilata MATA-vakuutustodistuksen, mene kohtaan Asiani koskee ja Valitse aihe. Voit myös kirjoittaa tilauksesi kohtaan Viesti. Ilmoita myös henkilötunnuksesi. Voit myös itse tulostaa uuden todistuksen tunnistautumalla Melan asiointipalveluihin.

Arviolaskelma Mela-turvasta
Jos haluat tilata arviolaskelman Mela-turvastasi, mene kohtaan Asiani koskee ja Valitse aihe. Voit myös kirjoittaa tilauksesi kohtaan Viesti. Ilmoita myös henkilötunnuksesi. Saat arviolaskelman myös tunnistautumalla Melan asiointipalveluihin.