Ohita valikko

Yhteystietojesi luovuttaminen Melan Välitä viljelijästä -projektin työntekijälle tai työkykykoordinaattorille

Yhteystietojesi käyttötarkoitus ja suostumuksen antaminen

Mela on puhelimitse sopinut kanssasi siitä, että nimesi ja puhelinnumerosi ilmoitetaan Melan Välitä viljelijästä -projektin työntekijälle tai työkykykoordinaattorille, jotta hän voi ottaa sinuun yhteyttä soittamalla. Välitä viljelijästä -projektin työntekijä tai työkykykoordinaattori ottaa sinuun yhteyttä kertoakseen tarjoamistaan palveluista.

Koska olet alun perin antanut nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi Melalle muuta tarkoitusta varten, esimerkiksi vireillä olevan vakuutus- tai etuusasian hoitamiseksi, Mela tarvitsee suostumuksesi niiden luovuttamiseen.

Antamasi suostumuksen perusteella vakuutus- tai etuusasiaasi Melassa hoitava henkilö ilmoittaa nimesi ja yhteystietosi Melan työkykypalvelut-yksikölle, joka ilmoittaa Välitä viljelijästä -projektin työntekijälle tai työkykykoordinaattorille nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi. Melan työkykypalvelut-yksikkö tarvitsee myös muut yhteystietosi, jotta sinulle voidaan lähettää tietoa henkilötietojesi käsittelystä.

Suostumuksen peruuttaminen

Jos muutat mielesi, etkä halua, että nimesi ja puhelinnumerosi ilmoitetaan Melan Välitä viljelijästä -projektin työntekijälle tai työkykykoordinaattorille tai, että hän soittaa sinulle, voit peruuttaa suostumuksesi ennen kuin tiedot on luovutettu hänelle tai hän on ottanut sinuun yhteyttä. Voit ilmoittaa asiasta ottamalla yhteyttä Melan työkykypalvelut-yksikköön.

Jos muutat mielesi, etkä halua, että vakuutus- tai etuusasiaasi Melassa hoitava henkilö ilmoittaa nimesi ja yhteystietosi Melan työkykypalvelut-yksikölle, voit peruuttaa suostumuksesi ilmoittamalla siitä Melaan henkilölle, jolle annoit suostumuksen, ennen kuin hän on välittänyt nimesi ja yhteystietosi Melan työkykypalvelut-yksikölle.

Tietojen säilyttäminen

Välitä viljelijästä -projektin työntekijä tai työkykykoordinaattori hävittää nimesi ja puhelinnumerosi, kun hän ei enää tarvitse niitä asiasi hoitamiseksi. Jos päädyt siihen, että et halua käyttää hänen palvelujaan, hän hävittää tietosi heti. Muussa tapauksessa hän säilyttää niitä niin kauan, kun käytät hänen palvelujaan.

Melan työkykypalvelut-yksikkö säilyttää nimesi, puhelinnumerosi, osoitteesi ja sähköpostiosoitteesi sekä tiedon antamastasi suostumuksesta yhteystietojesi luovuttamiseen kahden vuoden ajan.

Muiden tietojen luovuttaminen Melasta

Mela ei voi antaa Välitä viljelijästä -projektin työntekijälle tai työkykykoordinaattorille sinua koskevia Melan käsittelemään vakuutus- tai etuusasiaasi liittyviä tietoja tai asiakirjoja ilman antamaasi suostumusta tai valtakirjaa.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä

Sinulle on jo aikaisemmin Melassa vireillä olleen vakuutus- tai etuusasiasi yhteydessä kerrottu henkilötietojen käsittelystä Melassa EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) edellyttämällä tavalla. Melalle ilmoittamasi henkilötietojen rekisterinpitäjä on Mela.

Tietoa henkilötietojesi käsittelystä Melassa ja siihen liittyvistä oikeuksistasi sekä Melan tietosuojavastaavan yhteystiedot löydät Melan internetsivuilta mela.fi/tietosuoja.

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Välitä viljelijästä -yhteystiedot

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö