Ohita valikko

Verkostoon liittyminen

Voit liittyä Välitä viljelijästä -verkostoon tekemällä yhteistyösopimuksen Melan kanssa. Sopimus on kumppanuusasiakirja, joka kertoo luottamuksesta, yhdessä tekemisestä ja varhaisen välittämisen toimintamallin periaatteisiin sitoutumisesta eettisesti kestävällä tavalla. Yhteistyösopimuksen solmimiseksi ota yhteyttä Melan verkostokoordinaattoriin.

Välitä viljelijästä -verkostoon ovat tervetulleita kaikki maatalouden sidosryhmäorganisaatiot ja yrittäjät, joilla on työssään mahdollisuus havaita maatalousyrittäjien työkykyä ja jaksamista uhkaavia tekijöitä ja ohjata tarvittaessa avun piiriin. Tavoitteena on turvata oikea-aikainen apu yrittäjälle silloin, kun sitä tarvitaan.

Verkoston toiminta tarjoaa organisaatioille yhteistyöfoorumin, jossa voi verkostoitua moniammatillisesti maatalousalan eri asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme verkostoon kuuluville ajankohtaistietoa, perehdytystä ja koulutusta varhaisen välittämisen teemoista sekä tukea arjen työhön. Viestintä tapahtuu verkostoon kuuluvan organisaation nimeämien yhteyshenkilöiden kautta. Omissa organisaatioissaan he jakavat tietoa edelleen ja tukevat varhaisen välittämisen toimintaa.

Alueelliset projekti- ja hanketyöntekijät pitävät yhteyttä sidosryhmäverkoston toimijoihin, tukevat heidän alueellista yhteistyötään sekä järjestävät verkostojen tapaamisia ja muita tilaisuuksia.

Ajantasaisen listan verkoston jäsenistä löydät nettisivuiltamme: Välitä viljelijästä -verkoston jäsenet. Verkostoon kuuluvan tunnistat myös Välitä viljelijästä -verkostomerkistä.

Tervetuloa mukaan välittämään!

Pirjo Ristola
projektinvetäjä
029 435 2274
pirjo.ristola(at)mela.fi

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö