Ohita valikko

Näin liityt mukaan

Voit liittyä Välitä viljelijästä -verkostoon tekemällä yhteistyösopimuksen Melan kanssa. Sopimus kertoo varhaisen välittämisen toimintamallin periaatteisiin sitoutumisesta eettisesti kestävällä tavalla. Yhteistyösopimuksen solmimiseksi ota yhteyttä Melan verkostokoordinaattoriin.

Välitä viljelijästä -verkostoon ovat tervetulleita kaikki maatalouden sidosryhmäorganisaatiot ja yrittäjät, joilla on työssään mahdollisuus havaita maatalousyrittäjien työkykyä ja jaksamista uhkaavia tekijöitä ja ohjata tarvittaessa avun piiriin. Tavoitteena on turvata oikea-aikainen apu yrittäjälle silloin, kun sitä tarvitaan.

Ajantasaisen listan verkoston jäsenistä löydät nettisivuiltamme: Välitä viljelijästä -verkoston jäsenet. Verkostoon kuuluvan tunnistat myös Välitä viljelijästä -verkostomerkistä.

Verkoston toiminta tarjoaa organisaatioille yhteistyöfoorumin, jossa voi verkostoitua moniammatillisesti maatalousalan eri asiantuntijoiden kanssa. Tarjoamme verkostoon kuuluville ajankohtaistietoa, perehdytystä ja koulutusta varhaisen välittämisen teemoista sekä tukea arjen työhön.

Tervetuloa mukaan välittämään!

Verkostokoordinaattori
Arja Peltomäki-Vastamaa
Työterveyshuollon asiantuntija
029 435 2459
arja.peltomaki-vastamaa (at) mela.fi

Välitä viljelijästä -treffit verkoston jäsenille

Järjestämme säännöllisesti Välitä viljelijästä -treffejä yhteistyössä alueellisten hyvinvointihankkeiden kanssa. Tulevista treffeistä saat tietoa nettisivujemme tapahtumakalenterista, verkostokoordinaattorilta tai oman maakuntasi projekti- tai hanketyöntekijältä: Välitä viljelijästä -projektin yhteystiedot. Tulevien treffien ajankohdat ja paikkakunnat (muutokset mahdollisia):

9.9. Pohjois-Pohjanmaa
10.9. Lappi
14.9. Varsinais-Suomi
16.9. Pirkanmaa
17.9. Österbotten/Vaasa
17.9. Keski-Suomi
22.9. Åboland/Piikkiö
24.9. Nyland/Vantaa
29.9. Pohjois-Savo
6.10. Etelä-Pohjanmaa
13.10. Uusimaa
21.10. Etelä-Savo
28.10. Koillismaa
29.10. Itä-Lappi
11.11. Kaakkois-Suomi
18.11. Pohjois-Karjala
25.11. Kainuu/Paltamo
2.12. Åland

Ota yhteyttä

Soita asiakaspalveluumme 029 435 2650

Lähetä suojattua sähköpostia

Hae Mela-asiamiestä

Anna palautetta

Jätä yhteydenottopyyntö