Sähköpostin käytön periaatteet

Mela palvelee asiakkaitaan myös sähköpostin välityksellä. Melan sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi(a)mela.fi.

Kun asiakas ottaa yhteyttä Melaan sähköpostitse tai internetsivujen kautta, viestintä tapahtuu pääsääntöisesti suojaamattomassa yhteydessä. Tällöin ei voida taata sähköpostiviestinnän luottamuksellisuutta. Siksi omia henkilökohtaisia tietoja (MYEL-työtulo, henkilötunnus, pankkitilitieto jne.) ei suositella lähetettäväksi sähköpostitse.

Mela vastaa henkilökohtaisia tietoja sisältäviin sähköpostitiedusteluihin kirjeitse. Sähköpostivastauksia voimme antaa vain yleisluontoisiin kysymyksiin.

Suojattu sähköposti
Melaan voi kuitenkin lähettää luottamuksellista sähköpostia erityisen suojatun sähköpostipalvelun kautta. Sähköpostin mukaan voi liittää liitetiedostoja. Suojatun sähköpostipalvelun kautta tulleisiin tiedusteluihin voimme vastata myös sähköpostitse.

Sähköinen asiointipalvelu
Melan sähköisissä asiointipalveluissa viestiliikenne on aina suojattua. Sähköisiin asiointipalveluihin kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla. Sähköisissä asiointipalveluissa voi turvallisesti tehdä muutoksia omiin asiakastietoihinsa.

Päivitetty 10.02.2016